tiistai 3. helmikuuta 2015

Penkissä liimaa? Osa 1

Aloitan tapauskertomuksen siitä, kuinka ihmisen on joskus hirvittävän vaikea luopua saavutetuista etuuksista, luopua varsinkin silloin, kuin ne eivät enään hänelle kuuluisi. Avaan asioita jaksoissa, eli keiden kanssa on keskusteltu, onko lehdissä juttuja yms. Jaksan pohtia asiaa aina 19.4.2015 saakka eli eduskutavaaleihin asti.

Joensuussa on yleisenä tapana ollut, että jos luottamustehtävässä ollut siirtyy toiseen joukkueeseen (puolue tai ryhmä), niin omasta luottamuspaikasta luovutaan, koska SE KUULUU JOUKKUEELLE EI YKSILÖLLE. Hienona, arvostettavana ja kunnioitettavana esimerkkinä lähiajoilta toimii esim. Marko Haakanan luopuminen sote-vpj paikalta, tässä. Selkärankaiset poliitikot ovat arvostettavia ja sitä Haakanan esimerkki on. "Muista luottamustehtävistään hän eroaa. Haakana toimii muun muassa sosiaali- ja terveyslautakunnan varapuheenjohtajana."

Penkissä liimaa: juontaa tähän seuraavaan tapahtumaan, josta linkki, bling. Ja sitten täytyy lainata sitä tekstiä. "-  Katson, että minulla on näin paremmat edellytykset toimia omien arvojeni mukaisesti"  Katsellaan kuinka tämä savotta etenee ja mihin riittävät työmiesten eväät. On hyvä huomata myös seuraava lainaus  "omien arvojeni mukaisesti Joensuun kaupungin ja kaupunkilaisten valtuutettuna."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti